Bloggerka na hrášku






Tohle je výsledek dnešního lovu na farmářském trhu na Budějovické. Výborný, mlaďounký, křehký hrášek, který z části padne za vlast jen tak (to se prostě nedá vydržet:-)) a z části asi udělám jen jednoduchou záležitost, hrášek pěkně na máslíčku s novými brambory, rychlé, snadné, skvělé (navrch, pokud máte rádi, můžete nastrouhat trochu parmazánu - mně se zrovna v lednici vyhřívá:-)) dva roky zrající kousek z Neapole.
Dejte si k tomu nějaké dobré rosé nebo třeba bezinkovou šťávu, sedněte si na terasu, balkon, do trávy a užívejte sluníčka!! A napište mi, jak upravujete hrášek vy:-)


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Libanonský kakaový koláč s tahini

Banánovo - hrušková buchta

Domácí chalva