Výkřik zoufalého bloggera

Jak se člověk stane dobrým foodblogerem? A je rozdíl, mezi foodblogerem a foodkritikem? Znamená to, že jeden píše pro radost a druhý pro obživu? A čte mě vůbec někdo? A co na to pan Cuketka?:-)))

Včera se opět dostavil ten známý, mírně zoufalý pocit, že tady plácám do vod jedniček a nul úplně zbytečně a vlastně jaksi jen pro sebe. Ne, že bych neměla z psaní o kulinaření radost, ale minimum reakcí ( tzn. skoro vždycky nula, když pominu rodinku) viklá mým sebevědomím tu na jednu tu na druhou stranu vah. Je snad problém v tom, že píšu málo "fundovaně" a spíš pro radost z věci, kterou bych ráda předala i dál, že nepoužívám slova jako "makrobiotika" na každém druhém řádku atd.? Nebo je to tím, že jsem pořád ještě na začátku a spoustu věcí se učím?
Myslím, že chci být řazená rozhodně jako foodbloger a ne jako foodkritik. Přece jen, až na vzácné chvilky opravdového rozčilení, se snažím spíš upozorňovat na zajímavosti a necítím se být povolaná k tomu soudit, jestli je ok v polévce někde moc a někde málo na to, aby byl daný podnik oceněný jednou či dvěma hvězdičkami.
Ale potřebuju hlavně vás, čtenáře, vaše reakce, připomínky, hádky ( v mezích normy) a vášnivé diskuze k tomu, aby mohl být tenhle blog k něčemu užitečný:-) Tak se nestyďte a hurá do toho!!

Komentáře

  1. Poznám, aké to je, keď sa reakcie nie a nie dostaviť. Marne pozerám na svoj blog a túžim aspoň po jednom smajlíku.... :)

    Ale aby si mala dobrý pocit, tak na základe Tvojho článku som nedávno pozrela film Julia a Julie- veľmi pekné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky kolegyňko, asi jsme všichni bloggeři úplně praštění a vyprahlí a toužící po úspěchu:-DD

    OdpovědětVymazat
  3. Lidi většinou jen čtou a nemají potřebu komentovat, vydržte!:) Michala

    OdpovědětVymazat
  4. díky moc za podporu, to je právě ono, člověk jak nemá zpětnou vazbu, tak neví, na čem je:-))) vydržím rozhodně, holt mě to chytlo a už nepustilo:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Náhodou, mě tvůj blog baví!:) Ráda bych někdy zkusila nějaké odzkoušené recepty z arabské kuchyně, mám sice doma egyptskou kuchařku, ale ještě jsem podle ní nic neukuchtila...co pak někdy něco uvařit spolu? Ráda se přiučím! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ju, domluveno, můžeme udělat experimentální kuchařský brífing s nádechem Egypta:-) mňam, falafel!!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Libanonský kakaový koláč s tahini

Banánovo - hrušková buchta

Domácí chalva