Chez Pim

Milí mlsouni, mám z vás radost. Díky vám s potěšením sleduju, jak se projekty jako je KokinoSimply good, atd. rozvíjejí a dávají naším mlsným chuťovým buňkám poznat rozdíl mezi prefabrikátem a kvalitními surovinami. Díky vám se i já snažím neustále někam posouvat a hledat, co se ve světě pečících papírů, plechů a dóz s cukrem a moukou děje. A díky vám jsem našla Pim.
Pim Techamuanvivit není ve světě gastronomie žádným nováčkem. Jak to na jejím blogu Chez Pim kouzelně vyjádřily New York Times, "Pim není profesionální kuchařka, ale je profesionální jedlík" a šestá příčka na pomyslném žebříčku padesáti nejlepších foodblogů světa mluví sama za sebe. Zároveň je Chez Pim krásná ukázka toho, že jíme i očima - blog je po grafické stránce vymakaný do posledního detailu a lákavé fotografie nechají chladným jen zatvrzelou modelku na odtučňovací kúře. Přistihnete se, jak se nad nejrůznějšími dobrotami , tipy a triky bezděky usmíváte a sepisujete seznam potravin, které musíte mít ve špajzce.
Já osobně rozhodně vyzkouším dušeného králíka podle receptu z restaurace La Mamma s rozmarýnem, šalvějí, vínem a olivami Coniglio al Rossesse e Olive, možná i čokoládové pusinky a bůhví co ještě. Nemám totiž tenhle blog pročtený ještě ani z půlky a nápadů se rojí čím dál víc. Každý z oddílů, ať už kliknete (jako já nejčastěji) na Bake, Travel, Pantry (tipy na různé kuchyňské vybavení až po nákupní tašky) a další je nabitý skvělým čtením a radostí z toho, co Pim dělá. Vždyť opustit práci v Sillicon Valley a rozjet kariéru jednoho z nejrespektovanějších food bloggerů, to už chce velkou dávku enthusiasmu.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Libanonský kakaový koláč s tahini

Banánovo - hrušková buchta

Domácí chalva